Recept na jednoduchou jarní kaši

300 gramů velmi hrubě umletého obilí (my jsme použili pšenici),
voda, medvědí česnek ( velmi hodně listů), sůl, maso (použito vepřové)

 

Umleté obilí jsme namočili dopoledne do vody, tak aby bylo zcela ponořeno a
voda mírně přesahovala. Natrhali jsme si medvědí česnek a rozsekali. Kaši jsme
zvolna začali zahřívat ve stejné vodě. Vody nesmí být moc, protože by se celá
měla vyvařit. Když nám vody začalo ubývat a obilí nám začalo vytvářet kašovitou
hmotu, přidali jsme česnek (aby byla kaše hodně zelená) a hodně osolili. Maso
jsme také osolili a zprudka osmahli. Přimíchali jsme do kaše a nechali
provařit.Podává se teplá.

Dobrou chuť


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>