Recept na jednoduchou jarní kaši
Dne 20.3.2008
300 gramů velmi hrubě umletého obilí (my jsme použili pšenici),
voda, medvědí česnek ( velmi hodně listů), sůl, maso (použito vepřové)
Umleté obilí jsme namočili dopoledne do vody, tak aby bylo zcela ponořeno a
voda mírně přesahovala. Natrhali jsme si medvědí česnek a rozsekali. Kaši jsme
zvolna začali zahřívat ve stejné vodě. Vody nesmí být moc, protože by se celá
měla vyvařit. Když nám vody začalo ubývat a obilí nám začalo vytvářet kašovitou
hmotu, přidali jsme česnek (aby byla kaše hodně zelená) a hodně osolili. Maso
jsme také osolili a zprudka osmahli. Přimíchali jsme do kaše a nechali
provařit.Podává se teplá.
Dobrou chuť
Napsat komentář